کد خبر: 1191861
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۰
دیده بان حقوق بشر:  تخریب غزه تا الان معادل یک‌چهارم بمب اتمی است ریختن هزاران تن بمب از سوی رژیم صهیونیستی بر سر مردم غزه، چنان فاجعه‌بار است که صدای نهاد‌های حقوق بشری را درآورده و دیده‌بان حقوق بشر ابعاد این حملات را با قدرت تخریبی یک‌چهارم بمب اتمی مقایسه کرده است
جوان آنلاین: ریختن هزاران تن بمب از سوی رژیم صهیونیستی بر سر مردم غزه، چنان فاجعه‌بار است که صدای نهاد‌های حقوق بشری را درآورده و دیده‌بان حقوق بشر ابعاد این حملات را با قدرت تخریبی یک‌چهارم بمب اتمی مقایسه کرده است. عفو بین‌الملل هم شواهد مبنی بر استفاده تل‌آویو از بمب‌های ممنوعه «فسفر سفید» را علیه غیرنظامیان در غزه تأیید کرد تا لکه ننگ دیگری در کارنامه سیاه اشغالگران ثبت شود. 
در حالی که عملیات طوفان الاقصی توسط مقاومت فلسطین وارد دهمین روز خود شده است، درگیری‌ها در نوار غزه رو به افزایش است و رژیم صهیونیستی به بهانه انتقال کشته‌های شهروندان خود، همه نوع جنایتی را در حق ساکنان این منطقه مرتکب می‌شود. هرچند مقامات تل‌آویو به صراحت و با افتخار اعلام کرده‌اند که غزه را با قدرت تمام بمباران می‌کنند، اما برآورد سازمان‌های بین‌المللی حکایت از این دارد که حجم این حملات وحشتناک است. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه‌های فلسطینی، سازمان «دیده‌بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه» ‎ روز یک‌شنبه اعلام کرد که حملات هوایی و توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه این منطقه را به چاله‌ای از جهنم تبدیل کرده که مرگ و ویرانی سراسر آن را فرا گرفته و اوضاع انسانی بسیار ناگواری برقرار شده که هیچ‌گونه خدمات اساسی به فلسطینیان نمی‌رسد. این مرکز حقوقی اشاره کرد که در روز هشتم جنگ، به طور میانگین هر ساعت ۱۴ فلسطینی به شهادت رسیدند. مرکز مذکور تأکید کرد که تاکنون بیش از ۶ هزار بمب معادل ۴ هزار تن بر سر مردم غزه فروریخته شده که معادل یک‌چهارم یک بمب اتمی است. 
از سوی دیگر، سازمان عفو بین‌الملل دیروز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، آزمایشگاه، مدارک و شواهدی را جمع‌آوری کرده که نشان می‌دهد یگان‌های نظامی رژیم صهیونیستی در بمباران نوار غزه از بمب‌های حاوی فسفر سفید استفاده کرده‌اند. به گزارش روزنامه القدس‌العربی، در بیانیه مذکور همچنین آمده است، ویدئو‌ها و تصاویر حاکی از استفاده از توپ‌های M۸۲۵ و M۸۲۵A است که با نشان D۵۲۸ شناخته می‌شوند. طبق این گزارش، این نام رمز شناسایی وزارت دفاع امریکا برای بمب‌های حاوی فسفر سفید است. در حالی تنش در نوار غزه ادامه دارد که اشغالگران بمباران تمام مناطق نوار غزه را تشدید کرده و پس از درخواست تخلیه مناطق در شمال نوار غزه، درخواست تخلیه بیمارستان‌ها را داده‌اند؛ اقدامی که نشان‌دهنده فاجعه انسانی و بهداشتی در غزه بوده و بخش بهداشت فلسطین نمی‌تواند آن را تحمل کند. بر اساس آمار‌های اعلام شده بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ فلسطینی در غزه شهید و قریب به ۱۰ هزار نفر دیگر هم به دست صهیونیست‌ها زخمی شده‌اند و این جنایت بشری واکنش‌های جهانی را به همراه داشته است. مقامات اسرائیلی مدعی هستند که فلسطینیان ساکن غزه تروریست هستند و باید از روی زمین محو شوند و به همین منظور از همه توان نظامی خود برای مقابله با آن‌ها استفاده می‌کند. 
با اینکه جامعه جهانی وضعیت فعلی غزه را فاجعه‌بار توصیف کرده و خواستار کمک‌رسانی به مردم شده است، گزارش‌ها حاکی از این است که صهیونیست‌ها برنامه‌های جدیدی را برای کشتار بیشتر فلسطینیان روی میز قرار داده‌اند. به گزارش اسپوتنیک، سیمور هرش، روزنامه‌نگار امریکایی دیروز ادعا کرد که اسرائیل قصد دارد از بمب‌های معمولی مجهز به کیت آیرودینامیک با هدایت جی‌پی‌اس در حمله به غزه استفاده کند که منجر به نابودی کامل شهر خواهد شد. در همین حال، هرش استدلال می‌کند که اسرائیل در تلاش است قطر را متقاعد کند برای تأمین هزینه ایجاد یک شهر چادری برای میلیون‌ها پناهجوی منتظر در مرز به مصر بپیوندد. 
 غیرنظامیان قربانی اصلی 
هرچند بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرده که برای از بین بردن جنبش حماس، غزه را بمباران می‌کند و در روز‌های آینده حتی حمله زمینی به غزه را شروع خواهد کرد، گزارش‌هایی که از غزه می‌رسد، نشان می‌دهد که غیرنظامیان قربانی اصلی جنایت صهیونیست‌ها شده‌اند. خبرنگار العالم روز یک‌شنبه در غزه از هدف قرار دادن منازل غیرنظامیان و برج‌های مسکونی در شرق و مرکز نوار غزه خبر داد و گفت اشغالگران معتقدند که مقاومت اسیران خود را در تونل‌های زیرزمینی غزه نگه می‌دارد. خبرنگار العالم با بیان اینکه ۴۰۰ هزار نفر در نوار غزه آواره شده‌اند و در شرایط بسیار سخت انسانی و معیشتی به سر می‌برند، تأکید کرد: «آوارگان نه آب دارند نه غذا، و رژیم صهیونیستی از ورود هرگونه کمکی به نوار غزه جلوگیری می‌کند و طنز عجیب این است که ارتش اشغالگر خانه‌های زیادی را هدف قرار می‌دهد که در آن‌ها افراد آواره قرار دارند.» وزارت بهداشت غزه به نهاد‌های بین‌المللی اعلام کرده غزه از نظر امکانات پزشکی وارد مرحله بحران شدید و فاجعه شده است و اگر تجهیزات پزشکی برای بیمارستان‌ها فرستاده نشود روند درمان مختل خواهد شد. العالم تأکید کرد که ۹۰ درصد بمب‌ها روی خانه‌های غیرنظامیان و ۱۰ درصد دیگر در اماکن دولتی یا زمین‌های خالی فرود می‌آید. حملات موشکی مقاومت با وجود تخریب‌ها و شهادت تعدادی از مردانش همچنان ادامه دارد و همین امر رژیم صهیونیستی را در سردرگم کرده است. وزارت بهداشت غزه پیش‌تر اعلام کرده بود که ۶۶ درصد شهدا و زخمی‌ها از بین زنان و کودکان هستند و همین مسئله نگرانی‌ها را نسبت به بروز فاجعه انسانی افزایش داده است.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مهاجر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۲۴
0
0
زمین تشنه حاکمیت علی ع است
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار